Dr. Darnói Tibor: Ékkő a táplálékkiegészítők piacán!
Szakértőink

Dr. Darnói Tibor: Ékkő a táplálékkiegészítők piacán!

Egyre inkább értékvesztett világunkban nagy kincs, ha valaki értéket teremt! És ritka, akit őszintén ösztönöz az, hogy a fogyasztóknak egyre jobbat és többet adjon. A Living Foods munkatársai ezzel az igényességgel képviselnek kiemelkedő minőséget.

Míg a legtöbb cég saját fejlesztés nélkül, a legolcsóbb alapanyagok felhasználásával igyekszik haszonra szert tenni, addig a Living Foods csapata folyamatos megújulásban, olykor a modern tudományt is megelőző innovatív megoldásokkal, saját szabadalmakkal törekszik minőségi készítmények előállítására. Nem véletlen, hogy önálló termékeik forgalmazása mellett számos nemzetközi gyártó beszállító partnerei is.

Csíráztatni mindenki tud. De a Living Foods saját eljárásával és egyedi technológiájával a különféle magok rendkívül értékes hatóanyagai olyan mértékben és formában jutnak be a szervezetbe, hogy felszívódásuk többszöröse a hagyományos eljárások szerint előállított termékekhez képest. Így nem csupán az ismert és népszerű alapanyagok hatóanyagainak biohasznosulása jóval nagyobb a Living Foods feldolgozásában, hanem egyedi módszerüknek köszönhetően olyan értékes növényi magvak is fogyaszthatóvá váltak, amelyek korábban táplálékként nem jöhettek szóba.

Az egyedi csíráztatási folyamatnak köszönhetően magas tápértékű termékek hatékonyságát tovább fokozza a fermentációs eljárás.

Túl azon, hogy bio, vegán készítményeik GMO, tartósítószer- és adalékanyag mentesek, a különleges és kiváló termékek felhasználhatósága szabad kreativitást ad a fogyasztónak, ízlése szerinti egyedi, változatos elkészítéshez. Én például a hétköznapokon reggeliként valamelyik shaket fogyasztom gyümölccsel és növényi tejjel – évek óta. Szeretettel ajánlom mindenkinek!

 

Dr. Darnói Tibor, holisztikus orvos