Miért különleges a Málnás BIO Hajdina Cruncy?
A hajdina és a stabilizált barnarizskorpa tápértéke növekszik azáltal, hogy a speciális csíráztatás és fermentálás során az egyes emésztést gátló anyagok lebomlanak, a nagy makromolekulák kisebb részekre bomlanak, így a tápanyagok egy része (többek között átalakult szénhidrátok) a szervezet számára könnyebben felvehető formába alakul át, ezért azok jobban hasznosulnak, és kevesebb energiát igényel a felhasználásuk. Emellett hasznos anyagok szintetizálódnak, mint például az enzimek, vitaminok és fehérjék. A remek ízesítés mellett adtunk hozzá csíraolaj-keveréket (csírázott napraforgómag-olaj és csírázott lenmagolaj), inaktív élesztőt és különböző Bifidobaktérium törzseket. Remek élelmi rostforrás.
Miért érdemes a Málnás BIO Hajdina Cruncy-t választani?
Kitűnő, természetes rostforrás, ami kellemes telítettséget eredményez, és fontos szerepe van a vastagbél traktus optimális működésében.
Bifidobaktérium törzs értékes anyagai által hatékonyan támogatja a bélflóra egyensúlyát
A benne gazdagon található szerves kötésű nyomelemek (cink, szelén, réz), továbbá a vas-, kálcium- és magnéziumtartalmának köszönhetően:aktívan támogatja az immunrendszer működését
- aktívan támogatja az immunrendszer működését
- hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
- segíti az idegrendszer normál működését
- javítja a bőr, haj és köröm állapotát
- támogatja az anyagcsere-folyamatokat
- hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
A benne található chiro-inositol nevű vegyület segít szabályozni az ideális vércukorszintet
Mit tartalmaz a Málnás BIO Hajdina Cruncy?
Összetevői mind ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, kiváló minőségű, BIO alapanyagok.
- csíráztatott és fermentált hajdina
- almaszirup
- friss málnából készült porított málna
- friss bodzabogyóból készült porított bodzabogyó
- Lactobacillus Casei-vel fermentált, stabilizált barnarizskorpa
- csíraolaj-keverék (csírázott napraforgómag-olaj és csírázott lenmagolaj)
- inaktív élesztő
- Bifidobaktérium törzsek
Hogyan készül a Málnás BIO Hajdina Cruncy?
Az ellenőrzött gazdaságból származó BIO hajdinát különleges eljárással többszöri átmosás után gondosan csíráztatjuk és fermentáljuk. Vákuumban szárítjuk, 42 °C alatt, így a Cruncy-nk „nyers élelmiszer”. Ezután bevonjuk ízletes almasziruppal, majd teszünk hozzá porított málnát és porított bodzabogyót. Eztán adunk hozzá fermentált, stabilizált barnarizskorpát, magas tápértékű csíraolaj-keveréket, ezt gazdagítjuk az inaktív élesztővel és Bifidobaktérium törzsekkel.
Hogyan javasolt fogyasztani a Málnás BIO Hajdina Cruncy-t?
Keverhetjük natúr, vagy gyümölcsjoghurtba, növényi italokba, vagy tejbe.
Remekül szolgálhat müzlikeverékek kiegészítőjeként is.
De kiváló ízesítője lehet különböző süteményeknek, különleges ropogóssága által.
Rendkívül finom magában ropogtatva is.
Fogyasztása mellett bőséges folyadékbevitel javasolt.
Ellenőrizte: Biokontroll Hungaria Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges, aktív életmódot!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.