Miért különleges az Almás BIO Lenmag Crunchy?
A lenmag és a stabilizált barnarizskorpa tápértéke növekszik azáltal, hogy a speciális csíráztatás és fermentálás során az egyes emésztést gátló anyagok lebomlanak, a nagy makromolekulák kisebb részekre bomlanak, így a tápanyagok egy része (többek között átalakult szénhidrátok) a szervezet számára könnyebben felvehető formába alakul át, ezért azok jobban hasznosulnak, és kevesebb energiát igényel a felhasználásuk. Emellett hasznos anyagok szintetizálódnak, mint például enzimek, vitaminok és fehérjék. A Lenmag Crunchy nagy mennyiségben tartalmazza a legértékesebb esszenciális zsírsavat, az Alfa-linolénsavat. A remek ízesítés mellett adtunk hozzá csíraolaj-keveréket (csírázott napraforgómag-olaj és csírázott lenmagolaj), inaktív élesztőt és különböző Bifidobaktérium törzseket. Remek élelmi rostforrás.
Miért érdemes az Almás BIO Lenmag Crunchy -t választani?
Kitűnő, természetes rostforrás, ami kellemes telítettséget eredményez, és fontos szerepe van a vastagbél traktus optimális működésében.
Bifidobaktérium törzs értékes anyagai álta hatékonyan támogatja a bélflóra egyensúlyát
Alfa-linolénsav (Omega-3 esszenciális zsírsav) tartalma miatt:
- hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének a fenntartásához
- támogatja az immunrendszert
- segíti az idegrendszer működését
- a szív és az érrendszer remek karbantartója
- segíti a vér oxigén-szállítását
- támogatja a hormonrendszert működését
A benne gazdagon található szerves kötésű nyomelemek (cink, szelén, réz) által:
- aktívan támogatja az immunrendszer működését
- hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
Mit tartalmaz az Almás BIO Lenmag Crunchy?
Összetevői mind ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, kiváló minőségű, BIO alapanyagok.
- csíráztatott és fermentált lenmag
- almaszirup
- Lactobacillus Casei-vel fermentált, stabilizált barnarizskorpa
- csíraolaj-keverék (csírázott napraforgómag-olaj és csírázott lenmagolaj)
- csírázott lenmagliszt
- inaktív élesztő
- Bifidobaktérium törzsek
Hogyan készül az Almás BIO Lenmag Crunchy?
Az ellenőrzött gazdaságból származó BIO lenmagot különleges eljárással többszöri átmosás után gondosan csíráztatjuk és fermentáljuk. Vákuumban szárítjuk, 42 °C alatt, így a Cruncy-nk „nyers élelmiszer”. Bevonjuk ízletes almasziruppal, adunk hozzá fermentált, stabilizált barnarizskorpát, magas tápértékű csíraolaj-keveréket, ezt tovább gazdagítjuk az inaktív élesztővel és Bifidobaktérium törzsekkel.
Hogyan javasolt fogyasztani az Almás BIO Lenmag Crunchy-t?
Keverhetjük natúr, vagy gyümölcsjoghurtba, növényi italokba, vagy tejbe. Remekül szolgálhat müzlikeverékek kiegészítőjeként is. De kiváló ízesítője lehet különböző süteményeknek, különleges ropogóssága által. Rendkívül finom magában ropogtatva is.
Fogyasztása mellett bőséges folyadékbevitel javasolt.
Ellenőrizte: Biokontroll Hungaria Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges, aktív életmódot!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.