Tudástár cikkek
Tudástár
A rostok szerepe az emésztésben
Rostok szerepe az emésztésben az egyik legfontosabb tényező, ha az egészséges táplálkozásról beszélünk. Mégis, a...
Ezért van szükségünk emésztést segítő baktériumokra
Az emésztés egy természetes testi folyamat, ami többnyire csak akkor jut eszünkbe, amikor valami baj...
A hidegen sajtolás előnyei
Hidegen sajtolt olajok, amelyek nemcsak táplálnak, hanem aktiválnak is. Képzeld el, hogy egyetlen kanálnyi aranyszínű...
Ismerjük meg a feketeköményt!
Kevés olyan növény létezik, amelyre egyszerre tekintünk fűszerként, gyógynövényként és szinte univerzális csodaszerként. A feketekömény...
A Living Foods termékek összehasonlítása
Living Foods termékek összehasonlítása – válaszd a hozzád illőt! A tudatos táplálkozás akkor lesz igazán...
Makrotápanyagok
Makrotápanyagok A makrotápanyagok alkotják azokat a tápanyagokat, amelyeket naponta be kell szerezni, és amelyeket nagy...
Glikémiás index
Mi az a glikémiás index? A glikémiás index (GI) egy olyan számérték (0-tól 100-ig), amely azt mutatja...
Kalóriák
Mik azok a kalóriák? A kalória vagy szigorúan véve a „kilokalória” olyan mérőszám, amelyet az...