György- Horváth Zsuzsa

Nyugodt szívvel adom a gyermekeimnek is

A táplálékkiegészítők útvesztőjében nem könnyű eligazodni, hiszen az utóbbi években elárasztották a piacot a különféle termékek, amelyek „garantálják a sikert.” Kísérletező típus lévén, én is nekiláttam megtalálni a számomra legideálisabbakat. Aktív életet élek, igyekszem egyensúlyt tartani a magánélet- munka frontján, ami számomra elképzelhetetlen sportolás nélkül. A legtöbb táplálékkiegészítő ott bukott el nálam, hogy gyomorfájdalmakat okozott, nehezen emésztettem meg, vagy annyi mesterséges anyagot és ízfokozót tartalmazott, amelyek miatt eleve kizártam.

A Living Foods termékekkel egy új korszak kezdődött! Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy bármit kipróbáltam, bevált! Az időzített csíráztatás lényegét, fontosságát most értettem csak meg igazán, mint ahogy azt is, hogy miért van szükség a fermentált összetevőkre.

Egy evőkanál 100%-ban csíráztatott feketekömény olajjal indítom a napot, amely amellett, hogy jótékonyan hat az emésztésre, tisztítja a bélrendszert, az immunrendszert is erősíti. Azután jöhetnek az ízletes, csíráztatott chunchy-k, amiket joghurtba, zabkásába keverve fogyasztok.

A Natúr Sport Vegán Protein Shake is nagy kedvencem! Közvetlenül sportolás után fogyasztom, ezzel hozzájárulva a normál izomműködéshez, az immunrendszerem erősítéséhez.

A Living Foods termékek sem cukrot, sem tartósítót, sem mesterséges anyagokat nem tartalmaznak, ezért nyugodt szívvel adom a gyermekeimnek is.

A termékek tisztaságáról, jótékony hatásáról minden kétséget kizáróan meggyőződtem, az pedig külön érték számomra, hogy ezek a termékek itthon, készülnek, kiváló szakemberek fejlesztéseinek köszönhetően. Szívből gratulálok a Living Foods csapatának!

György- Horváth Zsuzsa, a Hír TV műsorvezetője

Olvasd el a többi szakértői cikkünket is